Bestuursleden

Gonny van der Maten – voorzitter

Wie is Gonny van der Maten?

Gonny is geboren en opgegroeid in Amsterdam, maar woont sinds 1995 met veel plezier in Wageningen.
Zij is professioneel organist en dirigent en heeft een lange carrière achter de rug als musicus, docent en organisator van concerten (als bestuurslid van diverse stichtingen in het land).
Zij hecht er veel waarde aan dat het bijzondere orgel van de Grote Kerk regelmatig tot klinken wordt gebracht voor een zo gevarieerd mogelijk publiek. Zij hoopt dat het orgel een vanzelfsprekend onderdeel van de Wageningse muziekcultuur gaat worden.

 

 

 

Rien Klarenbeek – penningmeester

Wie is Rien Klarenbeek?

Rien bracht een groot deel van zijn leven door in Utrecht waar hij regelmatig naar orgelconcerten ging. Vijf jaar geleden verhuisde hij naar Wageningen en heeft vanuit zijn huis uitzicht op de toren van de Grote Kerk.
Als amateurzanger werkte hij diverse malen samen met Gonny. Haar vraag om toe te treden tot de stichting Flow was voor hem een mooie kans om muzikaal Wageningen nog beter te leren kennen. Rien heeft het penningmeesterschap op zich genomen. Het mooie orgel van de grote kerk ziet hij als kloppend muzikaal hart van Wageningen van waaruit vele mooie en nieuwe initiatieven kunnen worden ontplooid.

 

 

 

Pieter van Weijen – secretaris

Wie is Pieter van Weijen?

Een geboren Rotterdammer die zich gelukkig voelt In Wageningen. Betrokken bij de stad en maatschappij. Ondernemer met een missie om de zorg toekomstbestendig te maken. Samen maak je het verschil. Dat geldt ook voor cultuur in onze stad. Daarom twijfelde ik geen moment toen Gonny me vroeg om ons samen in te gaan zetten om het Frentrop orgel de plek in de Wageningse samenleving te geven die het verdient: FLOW verbindt het orgel met de stad.